-

jag fattar inte??..jag tänker inte lägga ner nån mer energi på det där nu,jag är så less.och jag blir så ledsen,jag blir arg på mej själv för att jag "tillät" mej själv att få känslor för jusst dej,varför jusst du när jag visste precis hur du va.varför varför varför?? jag har ju alltid klarat mej bra utan nån,å varför skulle jag behöva nån jusst nu? å varför i helvete finns det känslor?vem kom på att man kan ha känslor för nån? den som kom på det kan inte ha varit frisk!.fan vad jag hatar sånt här! vissa dagar är allting frid och fröjd,medans andra dagar kan vara skit utan att jag visar det! för ett litet tag sen mådde jag jätte dåligt,och då menar jag jätte dåligt inombords,jag som aldrig gråter,grät hur länge som helst en natt. till sist låg jag där och undra vafan jag låg och grät för?..skulle bara vilja åka nånstans med mina tjejer å röja satan och inte tänka nått mer på det här!
va bara tvungen att skriva av mej,och få ur mej det här. jag vet inte riktigt vart jag har mej själv nånstans men jag vet att jag vill ha ett nytt år och glada dagar!

01.15

klockan är myckeeeeet och min ögon svider,beror det på att jag inte använt glasögonen eller trötthet? ja,inte vet jag.Isis åkte hem nyss,har kollat på film,spelat kort  och prata en massa strunt!haha.Ja,och nu får man väl lägga sig i sängen och invänta en något onykter mamma,hon för ju ett sånt liv när hon kommer hem när hon vart ute på partajj,brukar vakna av att hon värmer mat eller nått i micron,haha.Men jag tycker om min mamma iallafall :)


God natt

25 december

okejokejokej,nu sitter jag här IGEN!? haha.
julafton igår va bra,alltid lika roligt att umgås med min släkt! jag gillar dom :) så ja,gårdagen va bra.

idag har jag så förbaskat ont i huvet,kommer lite till och från. Blir nog en ganska så lungn kväll,kanske ska vara lite social med amanda och isis? :) who knows?.

haha och jag säger bara "Jenny&Anna 23 december 08   ca klockan 22.05, haha vilken jävla tur vi hade!"

andra inlägget för idag,jag måste vara sjuk.

skriva blogg? haha vrf gör man det ens?.. ja jag har fan ingen jävla aning ja'. Men ändå så sitter jag här och skriver ett helt meningslöst inlägg..känns som om den här kvällen kommer bli sådär,somsagt fafar leffe lollo och martin kommer hit snart och ska käka,och linn och jag ska få julklappar redan idag av pappa :D han måste också vara sjuk haha.ääh,nu skiter jag i det här å drar mej till matbordet! hejhej!

julafton,i morgon!?

usch å fy,det känns inte alls som julafton i morgon,har ingen julkännsla alls..
Det blir första julen utan farmor,fjärde julen utan mormor och sjunde utan morfar.. :(
Idag blir det till att klä granen som pappa tog in för ett tag sen :)
ikväll kommer farbror faster kusin och farfar hit och ska äta lite julmat,(vem vet,man kanske till och med får en julklapp).

KUL,nu har våran tv lagt av,så här lagom till julafton.
tomten kan suga min balle!

huh!?

ehm,jaha.inte en aning vrf jag skaffade en blogg.haha aja,gjor är gjort!

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0