fredag

jag va  på bra humör fram tills nyss,det kommer bli en piss fredag!!
dra åt helvete eller nått vettja!

nej det är inget som hänt,mitt humör har gjort en sväng bara!

typiskt,

jaa,typiskt, jag somnade på soffan,precis det jag inte fick göra,nu kommer jag inte kunna somna ikväll istället,så har det varit hela veckan,man lägger sig ner i 5 minuter efter att man kommit hem, sen somnar man. och samma visa varje dag,somnar i en timme,vaknar,gör det  man ska sen när det är läggdax kan man inte sova,ligger vaken i flera timmar,sen är man lika trött igen när man kommer hem dagen efter och så håller det på. blääää!

aja,känns bra nu iallafall har börja läsa boken som ska vara utläst tills på måndag,sen jobbade jag och josefine flitigt på matten idag så vi har gjort veckans uppgifter,och sen ska jag fan ta mig i kragen och plugga på bra till provet vi har på onsdag!


och jag har legat och tänkt på att jag är hungrig,å så kommer tankarna " tänk ett maxmål,chilichees,å kanske nåra lökringar,å sen efter det en äppelpaj och en glass"

fyfaaan så sugen jag är på det!

det är amandas dag idag! :)

japp,bästa Amanda Grahn fyller faktiskt år idag! :D


GRATTIS BÄSTE VÄN ! :D <3

ost krig och OK macken

haha,jaa jag och pappa började dagen med att ha ostkrig med varandra, ( ja,alltså när mamma inte längre va hemma) haha,när katten är borta dansar råttorna på bordet,ungefär så var det ;D pappa TRÖCK in ost i munnen på mig,jag kastade osten på han,han jagade mig in i badrummet,å så kastade han det rakt i ansiktet. tack pappa,! haha.

ja sen for vi in till stan pappsen å jag,åkte runt lite,skulle in och hälsa på kurre på han jobb,OK macken, men han va inte där,så vi stod å prata med hans jobbarkompis istället,kurre va inne på sjukan och kollade lungorna,han har ju kanske cancer :/ .

nu sitter jag i skolan och har datalektion, lite läskig äre att sitta å skriva såhär,för Åke,(läraren) kan se på sin data precis vad jag gör,så han kan stänga ner hela min data om han vill haha ;D
slutar om 30 minuter ingefär,sen blir det hem ,kanske ska umgås med kusinen martino,han ringde tidigare idag,han hade tråkigt,han är inte i skolan,han hade kört cross i helgen å ramlat å skjutit ihop två ryggkotor(?) å blödningar i arslet, som jag fattade det som,stackarn,han kan knapp sitta tydligen,haha fast lite kul äre,skadeglädjen är den bästa glädjen. han kan ju gå iallafall å tur är väl det! han sitter och umgås med farfar jusst nu,så nu hoppas jag att kärringen som klagar på att ingen hälsar på farfar blir glad!!

nej,åter till lektionen,vi hörs hej!

måndag

jag glömde nämna i förra inlägget att Kloten "resan" är bokad nu,söndag till torsdag. vettetusan om man ska med dit eller om man kanske är hemma i år och bor själv hemma dom dagarna!

å en sak till jag glömde nämna,HAHAHAHAAHHA  tubben,(mamma å pappa's kompis) AMANDA DU VET xD han som va med i kloten, när vi fick sova hos honom några nätter ,fula 50åriga gubben som aldrig visar sig ute på dagarna,som ligger inne å läser om julius cesar! hahahahhah HAN SKA BLI PAPPA xD  åååh schit vad jag skratta när jag fick veta,stackars barn! ungen kommer väl komma ridande på en vit häst i 15 år åldern istället för att åka moppe,

hahah neej,nu måste jag gåoch göra nått vettigt,hörs sen! heej.

söndag

jahapp, då var lovet över,nu är det bara att vänta på påsklovet! men tur är det väl att veckorna går fort å snart har vi helg :)

helgen,ja helt kortfattat så i fredags kom isis,amanda,mickis och anna (mickis kompis) hit till mig och vi käkade mat,spelade singstar och hadet det mycket roligt!
runt klockan kvart över tolv - halv ett åkte anna hem,en mycket rolig/trevlig tjej måste jag säga :D
och jag isis och mickis fick för oss att åka till danne,och amanda åkte hem,hon satt här hemma med linn och väntade på sin mamma medans vi åkte till danne,å det kändes helt fel att säga hejdå till amanda då eftersom att hon va hemma hos mig och vi åkte därifrån!. men men, väl hemma hos danne så va det inte så mycket folk,och vi va där knappt en timme.sen vart det hemgång,isis och mickis hem till isis,och jag,ja det slutade med att jag åkte med pontus hem.

lördag så vaknade man runt 10,upp å sen hem,va hemma runt 12.
senare på dagen kom mickis hem till mig eftersom isis glömt att hon skulle bort,så jag fick vara barnvakt åt mickis haha,vi goffade med jordnötsringar muffins ballerina kakor och läsk! ;D
isis kom senare,vi kollade på melodifestivalen,käkade ost och kex och ölkorv,mumsigt!
ännu senare runt 12 ringde elina och sa att hon larsson och blondie skulle komma över,och ännu lite senare iallafall ringde danne å fråga om han å en massa folk fick komma över,och visst fick dom det. men dom va inte här länge. elina larsson blodie mickis och isis åke hem runt 02.30-03.00 ungefär,jag gick och la mig direkt,somndade med både lampan pch tv;n på.

så idag vaknade jag TJUGO I TVÅ, fyyfaan! hela jälva dagen förstörd! jag har inte sovit så länge på flera år!. usch,hemskt!.
idag har jag inte gjort nått vettigt,eller jo frågorna till byggfysiken,hade dom i läxa tills i morgon,jag ska inte på den lektionen så egentligen så vare ju inte så viktigt att göra dom frågorna,men jag gjorde dom iallafall.

som sagt,i morgon blir det ingen skola,har ju bara en lektion på morgonen å då ska jag till tandläkarn, så noo school for mee! :D
nej nu ska jag fortsätta titta på beck,har legat och halv kollat,men nu ska jag lgga ifrån mig datan!

haha,ojjdå,det vart inte så kortfattat, aja vi hörs,hej!

-

http://www.youtube.com/watch?v=bqiGmYBS4TA




När jag vaknar
Ja då vet jag att jag kommer vara den som vaknar upp här bredvid dig
Är det utgång och en krogrunda som väntar ja då kommar jag att gå där bredvid dig
Och om jag dricker
Ja då vet jag att jag kommer va en drucken man som klänger efter dig
Och om jag vinglar ja då vet jag att vara den som vinglar sakta fram till dig



Jag kan gå 500 mil
och jag kan gå 500 till
För om jag går ett tusen mil
för dig så kan jag få dig dit jag vill



När jag jobbar
ja då ska du veta att jag smiter bara för att du ska gilla mig
Och min löning
Ja då ska du veta om att alla pengarna spenderar jag på dig


Jag kan gå 500 mil
och jag kan gå 500 till
För om jag går ett tusen mil för dig så kan jag få dig dit jag vill


























Tycker om dig (Tycker om dig)
Tycker om dig (Tycker om dig)
Na na na na na  na na na na na na 
Tycker om dig (Tycker om dig) Tycker om dig (Tycker om dig)
Na na na na na  na na na na na na


Är jag ensam
Ja då vet jag att jag kommer vara ensam så ensam utan dig
När jag drömmer
ja då vet jag att jag kommer drömma om dom stunder när jag är med dig
Om jag dricker
Ja då börjar jag förvandlas till en drucken man som längtar efter dig
Och när jag vandrar
ja när jag vandrar vägen hem
Ja då vet jag att jag vandrar hem till dig
Ja då vet jag att jag vandrar hem till dig

Jag kan gå 500 mil
och jag kan gå 500 till
För om jag går ett tusen mil för dig så kan jag få dig dit jag vill

Tycker om dig
(Tycker om dig)
Tycker om dig
(Tycker om dig)
Na na na na na
na na na na na na
Tycker om dig
(Tycker om dig)
Tycker om dig
(Tycker om dig)
Na na na na na
na na na na na na

Jag kan gå 500 mil
och jag kan gå 500 till
För om jag går ett tusen mil för dig så kan jag få dig dit jag vill

torsdag

snart är lovet slut å det känns förjävligt, jag måste läsa en bok på 300 sidor tills vecka 10,räkna matte tills nästa vecka,och sen göra frågor i boken tills på måndag! uuusch jag har inte alls lust!

idag blir det en sväng till ikea,ska köpa nya påslakan,å lite annat krams kanske det också blir! :)

gårdagen var mycket trevlig och rolig tycker jag, jag isis anna linnea och amanda spelade  guitar hero och fikade med en massa gott,

kladdkaka
fruktsallad
äppelpaj med vaniljsås
olika nötter
salta pinnar
chips
och saft

haha,gott vare ;D

nä nu ska jagg klä på mig och fixa till håret, hejpåre!

blä

jag blir så arg på mig själv,av en enda liten kommentar så tror jag det värsta,när jag egentligen inte vet nånting.
jag får bara för mig en massa saker,och så blir jag arg,å sen kan det visa sig att det inte alls är så som jag har trott.
jag måste skärpa mig!

tisdag

klockan ringde 07.50 sen efter att ha snoozat ett tag så gick jag upp käka frukost klädde på mig å gick till bussen.
jag isis&amanda har badat/simmat på fyrishov idag :D riktigt kul!hahaha,efter att ha varit på fyrishov tog vi bussen ner  på stan,käkade på cupido å sen gick jag och isis och köpte presenter åt amanda, hahahah åå fyfan så vi har skrattat xD  amanda,lugn bara,du kommer att älska dina presenter! :D

isis åkte med mig hem,vi har slagit in presenterna och gjort massa annat skojj! :D hon åkte nästan precis hem,så nu snart ska jag nog ta å lägga mig i sängen å soooovaaa.

det blir stan igen i morgon,fast med elina,men i morgon ska jag sova länge innan jag tar någon buss in till stan ;D

jag är heelt slut efter denna dag, hahaha men jag ångrar inte att jag gick upp tidigt och tog bussen in till stan . :D för så kul som jag haft idag har jag inte haft på lääänge! ;p
Tack för den här dagen tjejor! :) :D <3


:'/

jag blir så jävla trött på bråken via telefon som ni har lite då och då,det drabbar inte bara er två,det finns faktiskt folk runt omkring som hör precis vad ni pratar om!
och nej,vi kan inte sitta nere hos honom varenda dag och hålla honom sällskap,vi har våra egna liv,bara för att du kanske inte har det så betyder det inte att vi inte har det! och sen dra in oss,"barn" i att vi ska sitta där hemma med honom när ingen utav er kan vara där,aldrig i livet!
jag vet inte hur många gånger du har sagt att du mår så dåligt och du har grinat å det är så synd om dig,å bla bla bla,VI VET! det gör väl förfan vi också! och du är ju inte direkt ensam om det här! snälla människa,gammelgubben måste ju inse själv att han inte kan bo kvar hemma själv,han är en vuxen människa och kan ta egna beslut!
ingen mår bättre av att du ska klampa ner på andra,och säga hur dom ska göra och bete sig.

________________________________________________________________________________________

ååååååååååååååååhhhhh,
hejdå

lördag/söndag

lördag; jaa,alla hjärtans dag,bråka och tjaffs å bara bläää!
på kvällen åkte vi in och käka,sen åkte jag hem till elina,åkte vidare till vendel på fest,eller ja,så mycket fest och röj vare väl inte,men det var trevligare än att bara sitta hemma :) vi åkte hem runt tolv tiden och käka godis istället ;D

håriga apa,bläääää! xD


söndag; vakna runt 9,låg i sängen och slappade,gick ut med elinas systers hund Stig,jätte söt! :D
å nu sitter jag hemma och bara är sådär allmänt glad :)

lilla stig :D




Stig :)




tur att vissa kan få en på bra humör :)

fredag

ja här var det ett tag sen man uppdaterade,men har varken haft ork eller humör..

men som ni ser så har linn gjort om min header,hon bytte utan att jag visste det ,å jag tycker den är FUL!

träffade på  elina,anna,amanda,isis och mickis på stan idag,mina favoriter,kanske inte va på sånt jätte bra humör,men det är inte alltid man är det heller,men nu är det bättre,har fått sovit och sen har jag duschat å tagit hand om mig själv,hehe. skönt.

ikväll blir det nog ganska så lungt,sitter och väntar på maten,har inte käkat sen klockan 11 i morse. det blir kött och potatisgratäng! :D

inge godis å läsk har vi hemma heller,jag som ville goffa. ååh typiskt,som nalle puh skullle ha sagt,haha ;D

tisdag


det finns inget vettigt att skriva idag,


jag blir så jävla less

är jag den ända som bor i det här jävla huset eller??????????? va?.
kanske ska fråga hur det är först innan man börjar hacka på andra!!!

måndag

mensvärk för hela slanten........

lördag/söndag

ja,igår fixade jag mig i ordning väldigt tidigt för jag hade inget bättre för mig,sen tog jag en tupplur på några minuter,och sen när jag vaknade såg jag jätte konstigt,allting var helt suddigt,så jag fick sätta på mig glasögonen å då blev det bättre.som tur va :)

senare på kvällen åkte jag mamma pappa och linn in till stan för att hämta amanda,sen for vi vidare till kurre&marianne,skulle lämna av mamma där då hon och marianne&gun skulle ut på krogen,pappa skjutsade mig och amanda till lagga senare,hem till emil som hade fest,mycket trevligt folk,men det vart nog lite för mycket alkohol för min del,blir lätt så när folk bjuder,hehe. och tack amanda för att du ringde pappa,annars vette tusan vilken tid vi skulle ha kommit hem annars :D,hahah men jag fattade inte att de va du om ringt pappa fören i morrse när han sa det xD haha.

idag har jag bara legat i sängen,jag kände mig yr hela morgonen/eftermiddagen så jag har bara legat i sängen och halv sovit,mycket skönt,men ingenting  vettigt har gjorts idag iallafall.

lördag

vaknade med huvudvärk,men den gick över under dan :)
ikväll blir det party,wiihoow! bara en massa trevligt folk och bra musik kan man ju hoppas på :D


sitter själv hemma,övriga i familjen är och handlar,sitter å lyssnar på elvis p och bara har det bra,livet är bra bra ibland ;D

lördag

You know I'm here for the party
And I ain't leaving till they throw me out
Gonna have a little fun, gonna get me some
You know I'm here, I'm here for the party!


fredag

orkar inte skriva så mycket,men vi hade iallafall ungefär en timmes lektion i dag,sen slutade vi för dagen.
åkte ner på stan,tog bussen till gränby med jossan,lämnade in hennes telefon på lagning (igen) tog sen bussen till stan igen,träffade isis&amanda :)
vi tog bussen till branta å hälsade på haha,jo det var väl lite trevligt å träffa gammla lärare,speciellt margareta ;D haha.
sen tog vi bussen till stan igen,brantan skulle ju demostrera idag,så vi kollade på som när dom gjorde det. jag vart dyblöt om fötterna!.

senare åkte jag och isis hem till peter och amanda hem till sig :) hahahaha,man lär ju klä av sig i hallen å falla rakt ner på knäna så isis blir så rädd att hon skiter på sig xD
ingen slår mig på kortspel en fredagskväll när man är trött som ett svin,hahaha, nej men vi har haft trevligt idag/ikväll iallafall :) 

-



när man som minst anar det,när man tror att det har skiti sig,det är då det händer.

:)

torsdag

dagen gick fort,Amanda den go biten skickade sms till mig idag,hon hade tråkigt så hon kom över till mig på kvällningen, och vi har spelat guitar hero,pratat å skrattat som vanligt :D  MEEE LIIIKE AMANDA GRAHN ;D haha.
sitter med flätor i håret nu,så jag kommer ha krull i morgon ;) man måste ju faktiskt vara snygg på en demostration haha!

mamma står här och tycker att jag ser så vuxen ut,(jag har satt på mig glasögonen), och så vill hon att jag ska lee,så hon kan kolla på mina fina raka tänder,hahahah ;p orka gå och le helatiden xD

systra min har fixat till min header,tack för det! ;D

néj nu ska jag hoppa i säng, God natt! 

you don't really want to go.

tänk att saker ska vara så svårt,
hur ska man veta?
jag har hundra frågor jag vill ställa till dig,
jag undrar,om du någonsin funderar på allt jag funderar på,
har du samma frågor som jag?
kanske känner du precis som mig,
eller känner du inte alls som mig?
vill du fortsätta ha det såhär?
"du har sånt tålamod", jo tack jag vet..
men vad menar du med det egentligen?

You don't really want to stay, no,but you don't really want to go.

fyy

gympan idag var rätt jobbig,vi hade bip test,åååå sug min stora kuk vad det var jobbigt!
det var knappt nåra me på gympan,så det var bara vi tjejer  (förutom jessica,då hon sträckt röven,hahaha! fan va jag garva när hon gjorde det xD  ) aja,det var iallafall bara vi som gjorde bip testet,så vi slipper ju göra det nästa vecka så det är ju posetivt! :D jag slutade inte springa först iallafall, tror jag kom till nivå 3 . 9  nått sånt skit :p.

ajaa,nu har jag städat mitt rum iallafall,å jag orkade inte ta ut lilla tv;n som står på den stora tv;n,så nu har jag så att jag kolla på film på den ena tv;n och vanliga tv program på den stora tv;n :D haha!

och jag har tröttnat på min header nu,min syster ska få stila till den lite!
jag försökte mig faktiskt på photoshop för nån vecka sen,men jag fattade inte ett skit,endå har jag gått i media klass i tre år,haha!

hejpa!

onsdag

sitter i biblioteket med Frida&Jossan,vi är klara på måleri så vi fick ledigt,nu har vi bara matte & gympa kvar. tråkigt.
jag vill bara hem och sova,jag funderade starkt på att ligga kvar i sängen i morrse,men nej,jag pallrade mig upp iallafall.

jossan-kossan sitter å ger mig choklad,hon vill nog att jag ska bli fet.

ska hem sen och städa mitt rum,usch det ser ut som en soptipp där inne. äckligt!

aja,kanske hörs senare. hejpåré!

tisdag

en värdelös tisdag,och jusst nu längtar jag till helgen,trevligt folk,bra musik och mycket skratt!

haha!

"men,vadå,så du menar att du lagt i ankaret?" "jaa,men inte i vattnet"

hahahahahhaha,åå jag har så dålig humor! xD

bilder

här är lite bilder från tidigare idag och sen i lördags! ;p

frida ;D



amanda ; och johanna i sitt "rum" ;D



vanessa och mattias,vanessa slappade hela dagen som vanligt haha.







Lördag! :D


anna och danne ;D

måndag

jaha,då sitter man hemma igen efter en så där värdelös skoldag. det är kallt ute,men väldigt fint väder! :D
våran målarlärare är konstig,helt plöttsligt idag så sa han " jag har kommit på en sak,den sista timmen av den här lektionen,kan vi inte bara snacka engelska då?" hahaha,vi protesterade,å Josefine fråg varför vi skulle göra det,då vart han typ sur å sa " jaaa,varför har vi kläder på oss?" hahah,what? vad babblar han om? xD aja,jag å Frida är iallafall klara i vårat "rum" nu :) det vart snyggt med döskallen,ser bättre ut i verkligheten än på bild!

ja,senare på dagen hade vi engelska å johanna&amanda började kasta papper på varandra,och sen började fler och fler kasta,och våran engelskalärare brydde sig inte så mycket först,men sen var det nog hahaha,han vart as arg,han gick runt å sa att "jag har jobbat på psyket,men det här är fan värre,jag skulle vilja stoppa upp dom här papprerna i käften på dom som kastar,jag skulle vilja strypa den här klassen" hahahah, men sen säger han med ett litet leende på läpparna "ja,fast jag vill bara strypa vissa" å så skrattar han lite. hahahahha! jaja,sen när vi skulle sluta så sa han att vi hade vart jätte duktiga. han är ju konsig ^^ ;p

här har ni min och Frida's snygga målning! ;)

trevlig kvaäll

har precis kommit hem från byg degården,och et var mycket trevligt! fast det var många sura miner när man kom dit,men vissa va glada och trevliga,men under kvällen när gammlingarna hade fått i sig lite så va dom inte sp tjuriga längre! :D
ojjojj,jag dansa med blondi,hahahha de va kul,en upplevelse,det borde ni tesytta på! :D..
kom en massa trevligt folk dit,å nästa helg ere dax igen,fast inte i bygdegården! :D jag längtar,för att parta med rätt människor,blir det aldrig tråkigt ;)
 
nej nu e jag hungrig,ska kanske käka nått. vem vet, 
hörs sen puss godnatt
RSS 2.0