Ooohyeah

Unkarlslivet levererar!
Till förrätt blev det en lite sallad med paprika,gurka och fetaost.
Till huvudrätt blev det pan pizza.
Till efterrätt blev det en snaskig liten chokladbit med crunchy corn.

Dryck till denna måltid: cola.

Tisdag

Åkte in till stan igår och käkade middag med min fina jullanpullan!
Satte oss nere vid ån efteråt och drack kaffe och käkade glass,en mycket trevlig kväll! Åkte sedan vidare till nyby och bosatte mig här.
Orkar inte vara hemma för tillfället.

Har hittills idag inte gjort ett piss,skulle vilja ta mig en promenad till willys men det ser ut att bli regn vilken sekund som hellst,så jag får bli utan go saker ikväll tror jag.

Jusstja,i söndags var jag med familjen Grahn på fotboll i Friends arena, Norge-Tyskland,mäktigt!! Sjukt kul var det,fast att det inte var Sverige som spela! Det ska absolut göras om!!!

Torsdag

Wäääääjjj,var ett tag sen men jag har haft det aaaaawesome!!
Åkte till ön förra tisdagen,inte så jätte roligt kanske men kul att bara göra nått liksom,har i stort sett varit spritmarinerad sen dess,åkte upp till Malung på onsdagen och kom hem i söndags.
KANON dagar hade vi där,riktigt jävla kul!! om man räknar bort att jag tappade plånboken med id-kort,kontanter och bankkort (och ramla rakt ner i asfalten och landa på svanskotan....) maha,men är man klantig så är man.
 
Hamnade på ön i tisdags också,bra mycket roligare den här gången,träffade en hel del vänner plus några man nästan aldrig ser längre,så det var riktigt kul!
Hamnade på efterpärla i björklinge och kom inte hem fören kvart i sex.
Jätte smart med tanke på att jag skulle på synundersökning dagen efter... Om jag var död? svar ja.
 
I morgon drar jag mig till stan i några timmar,sen hem å laga mat åt lillasyster (stränga order om att maten ska vara klar när hon kommer hem ifrån arbetet..) haha,ja vi får väl se vad det blir av med den saken.
Längtar faktiskt till middagen i morgon,ska göra den grymt goda och enklad melonsalladen min kära vän Amanda introducerade mig för,kan ni tänka er att melon,fetaost och chili kunde vara en sån grym kombo!? nej jusst precis,men nu vet ni! ;)
 
Lördag ska vi fira min lilla Jullispullis,älskade vännen blir 21 år på tisdag,så det ska firas rejält på lördag!
tur jag får låna lägenhet i stan så jag slipper bry mig om bussar hem!
 
 

Gårdagen

Känns som om jag var överallt igår,åkte först in till stan med pappa,han lämnade av mig hos Elina,vi gick till willys och handla,sen tillbaka till lägenheten och fika och prata en stund. Tog sen bussen Hem till mina älskade tjejor,vi busa och lekte med lera och läste bok :) blir så imponerad av lillfisen,hon kan så mycket ord och har så mycket roliga saker för sig,man kan sitta och lyssna och bara titta på henne och skratta,hon är för go!
Åkte sen bussen ner på stan igen,traskade upp till Elina igen som bjöd mig på middag,ost kex och öl till efterrätt,mumma!!

https://cdn2.cdnme.se/901778/6-3/pic_51e511a6e087c363d5cf7793.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/901778/6-3/pic_51e511bbe087c36484ca64c4.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/901778/6-3/pic_51e511c0ddf2b33cb89363ef.jpg" class="image">

Vindrickar lördag med min saknade vän

Har inte fattat det än

Nej,det har inte gått in i skallen ännu att vi åker i morgon,men detta är vad som väntar i morgonkväll!
 
 

Inte många timmar kvar!!

I morgon i morgon i morgoooon!
LOVE IT.
 
 

segt

Riktigt jävla trött är jag idag,måste vara det här jävla vädret....haha!
Inte gjort ett piss hittills idag,ska göra mig en fet jävla kopp kaffe snart,ska börja gå igenom garderoben om vad jag ska ha för kläder med mig,tvätta och dona ska jag göra också.
Ska nog ta mitt feta arsel och åka in till stan tidigt i morgon för att gå på bikinijakt! känns som att det börjar bli dags med tanke på att vi ÅKER PÅ FREDAAAAAAG!!!
sinnessjukt.
 
 
RSS 2.0