Blöö

Jätte dåligt med uppdatering här,men livet rullar på och det finns inte mycket tid över till att skriva här.
Jag jobbar för fullt,försöker bli klar med friggen,åkt eckerö,varit med vänner,firat födelsedagar. Fullt upp hela tiden kan man säga.

Känner mig sliten som människan för tillfället,hoppas på lite bättre tider snart.

Söndag

Ja då var det snart måndag igen,det går så sjukt fort. Har så mycket att göra känns det som,hela veckan är redan planerad.
Huvudvärken har jag fått sluppit idag iallafall,moster tycker att jag ska gå och kolla mitt blodtryck,det ligger i släkten tydligen så det skulle inte vara så konstigt om jag också har nått sånt.. När jag nu ska hinna kolla upp det.. Friggen är inom några veckor KLAR!! Kan ni fatta som jag längtat!! FYRA jävla år har det tagit,och nu om några veckor kan jag bosätta mig där,sova uppe på loftet som en lite tomte i mitt egna lilla krypin! Wiii.
Har legat och kollat inredning,pengarna kommer ju spruta åt alla jävla håll,men det är det fan värt!.
Nej,nu är det dags att sova,ny dag i morgon och en helt ny arbetsvecka :)

Torsdag

Det är måndag och fredag hela tiden känns det som,snart är det helg igen och det är uppskattat! Jag är så grymt trött nu,ont i magen har jag också.. Ska fixa lite saker sen hoppa i säng.

Måndag

Vet inte vad det är med mig,skulle vilja skriva så mycket men vet inte hur det ska komma ut rätt.
Känner mig deppig till och från,vet inte om det har med den här hösten att göra.
Skulle bara vilja känna den där lyckan man känner i hela kroppen när någon tycker om en,
ibland räcker inte bara vännerna till,man behöver någon att krypa upp i famnen på och bara känna sig lycklig och älskad för en stund. Jag saknar att ha ett förhållande,samtidigt som jag trivs med att inte ha någon.
 
Jag blev så "psykiskt misshandlad" (om man kan kalla det så) i det "senaste" förhållandet så jag vet inte hur jag ska kunna tycka om någon igen känns det som.Gått vidare har jag gjort,men det förflutna kommer ifatt en ibland och man går och gräver ner sig i dåliga minnen man hellst vill glömma.
 
När det gäller dig så skulle jag bara vilja trycka på "Delete"!
 
 
 

Ramla i färgburken

Mitt nya liv som rödhårig,moahah. (Inte dom bästa bilderna)

Det här med att samla vattenglas vid sängen är jag nog tamefan bäst på!

Helgen

Har ju inte uppdaterat om i helgen!
I fredags jobbade jag,sen gick jag upp till citygross och väntade på Jessica,vi åkte då och handlade presenter till våran käre vän Mickis. Var på fullerö för rösta gången,jag är kär! jag ska handla allt till mitt hus där när jag väl byggt det ..haha!
vi gick en sväng på gränby också,käkade på det nya "food court" tyckte det var helt okej faktiskt :)
sen blev det fredagsmys här hemma,skön fredag!
 
Lördag låg jag i sängen bra länge,julia kom och sa hej en stund på eftermiddagen.
Hoppade sen in i duschen och gjorde mig i ordning,blev lite stressigt på slutet för att hinna med bussen,men det gick!
Sen bar det av med tåg till Tierp hem till Mickis,åt en himla god middag och hade det jätte trevligt!
På kvällen tog vi tåget tillbaka till uppsala och gick ut på krogen,en lyckad kväll!
 
Idag har jag varit på möte,gick en sväng på marknaden också.
Köpte en ny mössa åt skitungen,och två munkar till mig och Stephanie så  vi kunde fika när jag kom dit.
 
Ni får bilder som är tagna under helgen i nästa inlägg!
 

Godmorgon världen,vilken underbar dag!

Torsdag

Det är redan torsdag,dagarna och veckorna går så sjukt fort! Hinner ju knappt med. Har iallafall jobbat idag,gick till mammas jobb efter att jag slutade,vi gick sen och handlade på city gross. Här hemma har vi aldrig sallad hemma,då menar jag sallad så man kan slänga ihop och äta som typ lunch,så idag handlade jag en massa gott så jag kan göra mig lite nyttiga och goda sallader!
Efter att vi handla var vi på ett intruduktionsmöte på womens wellnes,skulle vara bra kul att börja träna där,men med tanke på min ekonomi vet jag inte om jag kommer ha råd att gymma där.. Har betänketid tills på onsdag så nu ska jag verkligen tänka över det här!.

måndag

jag har inte gjort ett piss idag,på eftermiddagen kände jag bara hur jag inte alls vill vara med längre..
Kände att allt bara är piss,att jag vill inte leva det liv jag lever,jag vill att det ska gå fort,jag vill bli äldre,hitta mig en karl som verkligen bryr sig,inte tar en för givet och som inte kommer och går som han vill,jag vill ha min egen lilla familj och bostad!
Men just idag kändes det långt borta,och jag tänker att jag är endå bara 20 år,jag har hela livet framför mig,leva i nuet,men endå vill jag komma här ifrån.
Så min fina vän Julia ringde och fråga om vi inte kunde ta en lång promenad,så hon kom hit och det blev en lång promenad och pratstund,välbehövligt idag!
 
RSS 2.0