*

Maybe two is better than one,
But there's so much time to figure out the rest of my life.

SVAR

Svar till Anonym som undra hur jag gjort mina naglar.
Nagellacket är köpt på Cubus och heter "Magnetic nails",till nagellacket får man med en magnet som du håller över nageln när du målat den,därav mönstret. Inte svårare än så :)
slänger upp en bild på det också!

Naglar

Mjeh,inte så nöjd. Men de får duga.

Tisdag

Fick ett jobberbjudande idag,men för att jobba där var man tvungen att ha körkort,så jävla surt!
Hoppas på det andra jobbet jag fick erbjudande om i helgen.
Jag är så tacksam över dom som tänker på mig när det gäller jobb och vill hjälpa mig,det betyder oerhört mycket!
Ska ta tag med körkortet nu till hösten,för nu vill jag ha det! allt blir så mycket enklare med körkort,och jag har även där fått erbjudande om att få hjälp på traven,så det är bara att tacka och ta emot!
jag ska klara det här!
-
Skulle egentligen ha städat och fixat i rummet idag,men vi åkte och handlade idag på dan så när jag kom hem var jag så trött så jag sket i att ta tag i rummet,ska fixa det i morgon. Ska sätta mig och pyssla med mina naglar,ska se om jag kan få till nått fint. Bild på det kommer nog senare :)

Magic Mike

Har ni inte sett den? Gör det.

söndag

Hade skrivit ett låååångt inlägg på den där jävla iponen som jag äntligen fått igång med mitt simkort i,MEN,mitt uppe i allt dog den,poff sa det å skärmen  "tynade bort" och sen blev den svart.
Får inte igång den nu,och batteri finns det i den så det är inte det som är felet.
hatardetta.
hej.

Ffffredag

Härligt väder,det är fredag,Jag ska få tillbringa kvällen med underbara människor,äta kräftor!!! Och dricka vin. Hur bra fredag kommer inte detta bli!? Nöjd :)

MUMS!

Snaskar klubba,mmmmm! Hahaha (jadeänågefelpåmig)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/901778/images/2012/pic_503673c4e087c31940002278.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/901778/images/2012/pic_503673c4e087c31940002278.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/901778/images/2012/pic_503673dcddf2b320b9002596.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/901778/images/2012/pic_503673dcddf2b320b9002596.jpg" class="image">

Torsdag

Blev väck halv 8 i morse av chefen,det var lite akut så jag fick pallra mig iväg och jobba. Inte mig emot. Ser mycket fram emot morgondagen,då är det kräftkalas med fina tjejer och sen utgång! Var länge sen jag var ut nu,men det är ju på höst/vinter halvåret det blir som mest,sommaren har man massa annat kul för sig :)

Onsdag

Idag har varit en bra dag,vakna runt 8 och kunde inte sova längre,så jag låg mös i sängen ett tag innan jag gick upp och käka frulle med mamma. Vi gjorde oss i ordning och åkte till gränby,handlade två tröjor och ett nagellack. Har även varit barnvakt till Mirisen ikväll,jätte mysigt! Hon åkte precis hem,så jag ska glo på tv nu. Här får ni ett par bilder som tagits under dagen :) enjoy!

Natti

Myst ner mig i sängen,ska upp skaplig tid i morgon och åka och spendera lite pengar. Det ser vi fram emot :) Godnatt!

Städ dag

Idag är en sån typisk städdag,mamma har städat för fullt,och jag har städat hyfsat mycke iallafall. Bytt sängkläder,sååå himla skönt! Ska mysa ner mig senare ikväll med en film och kanske lite godis.

Testar ett inlägg ifrån teflååånen

Hejjjpådäääjjdummatjäääjj

Fredag

Wäääj,nu är vi hemma igen,har haft det GRYMT bra! så himla skönt att komma bort i några dagar och bara umgås med familjen. Men är grymt trött då jag fått sovit på en planka,typ.
Så min säng är min bästa vän ikväll,laddar inför morgondagen och fina bilar!
Livet är bra just nu,mycket bra,men jag saknar en vän,min speciella vän,var tog du vägen?..

onsdag

Är inte alls på humör idag,tror jag vaknat på fel sida.
allt känns piss idag,allt suger!
hejdå.

Tisdag

Jag blev ledig ifrån jobbet idag,vet faktiskt inte nu när jag får jobba nästa gång,känns lite surt,men sånt är livet..
Sitter och letar för fullt efter ett nytt jobb,vill verkligen ha ett heltidsjobb!
Har idag iallafall tillbringat dagen med Mira och Stephanie,var barnvakt en stund medans Stephanie var på arbetsintervju,så jag och Mirisen tog raggar rundan på stan,(hon somna dock) och jag gick och njöt utav solen.
Gick sen hem till dom och käkade lunch och pratade.
En lugn och skön dag.
 

.

Jag har sagt “du borde lämna denna mannen nu ikväll”
Det tog allt för många  år
för mig att äntligen bli fri
Det har slitit mig itu
Det fanns  ingen bara du
Men jag är lyckligare nu
 

Lördag

Igår var Elina här,vi färgade mitt hår,drack vin och pratade skit,Olle kom och gjorde oss sällskap och även Lange kom över en stund,mycket trevligt! :)
Har precis duschat,ska göra mig i ordning snart,ska åka till min käre vän Elina,vi ska käka kräftoooor!MUMMA.
Det blir en lugn helg det här,skönt kan jag tycka,för det har varit mycket festande det senaste halvåret,kroppen måste få vila lite tror jag,man orkar inte hålla igång varje helg. (sägerjagnusomskautpåpartynästahelg) haha!
 

skitapa

dålig uppdatering här,
men jag är less på livet för tillfället,och skulle kunna spy på allt som har med telefoner att göra.
hej.

Tisdag

Har inte haft tid att uppdatera,
men jag har iallafall bott i stan,haft det kung bra där,börjat jobba igen,stukat foten,kört en spontantripp till öregrund och kollat på björn rosenström,varit i östervåla och kollat på jerkiiich,haft sovsällskap,träffat bebis,blivit förkyld,och nu sitter jag här och är ap trött,men känner endå att jag är sådär glad och bara allmänt nöjd.
 

Onsdag

Sitter i soffan nu och har en vild katt här som inte vill sitta still.
Ska försöka få henne lite lugn så jag kan gå och sova,har en del ärenden att göra i morgon.
Ingen rast ingen ro.
 
RSS 2.0