Fuck

Har åkt på en redig jävla förkylning!
Gjort allt,knaprar värktabletter,äter frukt,vilar,dricker te med honung,gjort ång bad,druckit whisky ja listan kan göras lång! Fuck this!

Ooops

Hehehe glömde bort att jag faktiskt har en blogg!
Meeen de är inte så mycket intressant som hänt mig endå så ni kan vara lugna ;) är för tillfället hundvakt med vaginan inne i stan,lever stadslivet den här veckan,ganska så nice,bra med motion iallfall!
Ska slå igen mina bajsbruna ögon nu så jag orkar med morgon promenaden i morgonbitti!
Natti

Tisdag

Wä,vilken dag!
Började med att jag skulle skjutsa mamma till återbesöket hos farbror doktorn,på väg in ringer Miccis och undrar om jag kan ta ut hundarna senare för hon måste skynda sig in till akuten till sin pappa som fått sin tumme avsliten (AJJ!!!!) tänkte att det här skulle väl inte ta sån lång tid,men så fel jag hade. Varför sätter man en tid när man endå måste vänta i hundra år för att ens komma in!? Dom gick ju bara och lallade runt! Hatar att vara där. Jävla folk.
Foten hade dock blivit sämre för mamma,så 4 veckor till får hon gå hemma för att dom ska vänta och se... Drygt! Väl klara där åkte vi till maxi,och tacka gudarna för att dom har gratis kaffe!! Tummen upp för dom!
Handlade lite fort,sen hem för att kolla till hundarna.

Nu ska jag strax göra i ordning mat,köttfärsbiffar med fetaost,kan ju hoppa på att det blir gott! :)

Måndag

Har en ganska skön vecka framför mig,
Idag,jobb 18-22
Tisdag,skjutsa mamma till läkarn
Onsdag,jobb 8.30-17.00
Torsdag-fredag LEDIG!
Lördag,fira Kajsa!
 
 
Nästa vecka blir dock värre,
Jobbar måndag,tisdag,onsdag,torsdag,fredag
söndag
måndag
PHU!
Men,inget kneg ingen deg!
 

Helg,underbara nyktra helg!

Har inte rört en droppe alkohol den här helgen,så skönt att vakna pigg och alert!
Jobbade i fredags,nötte upp vaginan efter jobbet och gick till dom vi ska vara hundvakt åt nästa vecka,ska bli mysigt!
Var där ett bra tag och fikade och prata,fick sen ner på stan igen och mötte upp Amanda,vi fortsatte till Josefine för att sedan sitta där hela kvällen och snacka skit och dricka kaffe!
Lördag gick jag upp skaplig tid för att åka hem till Stephanie Micke och Mira,var där i någon timme sen följde lillsnuttan med mig hem.
Vi vilade och mös mest,dans gjorde vi en stund också. Haha.
På kvällen sov jag en stund,hoppade in i duschen och gjorde mig i ordning för att sedan lite snabbt bestämma mig för att vi skulle in till stan och kolla på Björn rosenström,riktigt kul!

Idag sov jag till tolv,gick upp käka frulle,gjorde mig i ordning för att sedan bli hämtad av Amanda,vi åkte till björklinge och gick en lååååång jäkla promenad med Elina i det fina vädret! :)
Riktigt skönt!

Fick en massa fina kort på min lilla Mira,ska köpa nån fin ram att sätta in dom i sen!

Söndag

Vilken helg,bygdegårds fest igår,dansa och for runt på dansgolvet som aldrig förr,MEN min far var värre! Haha så kul att sitta och titta på honom när han öste järnet!
Blev nån form av efterdänga här sen,skratta så jag dog! Humorn va på topp och vi somna nog inte fören kl 08.00 i morse..

Har mått som en påse skit idag,var en sekund ifrån att spy,men det kom inget som tur va. Har farit å flängt lite idag,och runt 3-4 tiden kom hela favvo gänget hit och vi diskuterade resa i nån timme och sen var vi alla överens så vi boka på en gång! Såjävlaskönt. Har nog inte fattat det än att vi ska åka,men de kommer väl! :) billigt och bra blev det också!

Fredag

Kom hem för en stund sen,lagt mig i sängen nu. Ont i både mage och hälen.
Pain,så att säga.
Ser fram emot att sova ap länge i loron och sen invänta min vän för en lååååång promenad.
Hörs hej.

.

Ja det är fredag,jätte skönt,men jag kan inte undgå att känna besvikelse.

I do not wanna do this anymore.

Hejåhå!

Här blir det inte mycket skrivet. Orkar inte ens skriva vad jag gjort under dessa dagar jag inte skrivit om.
Ni får bilder istället som får sammanfatta!

RSS 2.0