dansbandsmusik spelas i mitt hem,och jag är grinig.

känner mig helt trött i kroppen,plus att jag är lite halvt sur,varför vet jag inte,eller jo,det kan va nå liten småsak som jag missuppfattat som stör mig!.jag har märkt att det ofta blir så när jag pratar med dig,å jag hatar det! det är ju bara jag som är dum å tänker att du inte vill ha nånting med mig att göra,fast det inte alls kanske är så..
bläää,jag vill verkligen hitta på nånting kul ikväll!!.


"ajj ajja ajj,det bultar och det bankar,ajj ajj ajj sen du lämnade mig,ajj ajj ajj bara du i mina tankar,ajj ajj ajj kan aldrig glömma dig!"(8)

fredag

började med att åka till skolan,ha lektion till klockan 11.00 sen tog jag bussen ner på stan med Frida,hon skulle försöka hitta jeans å ville ha sällskap :).sen ville jag unna mig lite mat från cupido,jag tänkte det är ju ändå fredag å jag har inte käkat nån lunch i skolan,so why not? ;D. kom hem käkade,sen kom bosse och nisse,dom hade med sig mina öl,mums! när jag nu ska dricka dom? haha,bra å ha iallafall!.

lite senare ändå kom amanda-panda också! :) vi prata lite och kollade på film,sen åkte hon hem.tråkigt.
isis hade iallafall lovat att höra av sig,så hon ringde runt 9 och sa att hon skulle ta bussen ut hit som gick 5 över,så resten av kvällen har jag varit med henne :) vi har också suttit å pratat en massa,från det ena till det andra,kan va skönt å bara prata på ibland om alltmöjligt.
Så nu har hon också åkt hem,å jag är dö trött,så ska lägga mig nu.

och jag tänker fan inte sitta hemma i morgon å ruttna,ALDRIG jag ska fan tvinga nån å umgås med mig,varesig personen i fråga vill eller inte! haha.

vi hörs,puss godnatt! :)

oh yes

för er som inte visste så har tandställningen flyttat ut från min mun! :D
och här har ni en lite mindere upphetsande bild på miffot själv ;p




oh boy
you make me feel like
oh boy
you really turn me
on boy
and I don´t know what to do
i really really want to ...


jag är ovanligt glad idag!  :D

trött

blää,jag är as trött,ska nog sova en stund snart..

i måndags va jag i skolan från halv nio till klockan ett,och våran engelska lärare är så snäll :) tummen upp för honom,haha!. sen på bussen på väg ner på stan frågade kusinen min om jag inte kunde följa med han till tandläkarn,haha å det var lite komiskt,för bådatvå hade tid klockan två,så vi gick lite på stan föörst å prata,å sen vidare till tandläkarn :)

tisdags hade jag egentligen sovmorgon,men jag hade tandläkartid igen,så det var bara att pallra sig upp,å jag kom in till stan runt 8 å jag skulle vara hos tandläkarn klockan 8.45 så jag gick en sväng på stan,det var faktiskt riktigt mysigt,haha inte så mycket folk,man kunde bara strosa runt i sin egna lilla värld haha!

å idag hade vi våran längsta dag,vi sluta halv 3 haha ^^. sen tog jag bussen ner på stan,träffade Elina och Kakan,jag fick min pengar av Elina och hon fick sin laddare av mig. sen gick jag och fikade med Fredrika&Anna på storken,där Boel satt (gammal lärare). sen kom Dennis och Sara,det var ju liksom lite fullt med folk så dom fick sitta med oss å fika :)

å som sagt,nu ska jag ta mig en tupplur å sen ska jag duscha!
Hej!

olagligt,men kul.

okej,vi har inte gått kursen man ska gå för att övningsköra,men det bryr vi oss inte om. iallafall inte idag! somsagt,jag har övningskört idag för första gången! WIIIHOW haha! riktigt kul,det gick prima,inte ett ända motorstopp heller! :D
det var pappa's idé att jag skulle köra,så det va ju bara att se glad ut å göra som han sa ^^.Så jag fick köra den nya bilen :D (före mamma till och med) haha! nuär inte jag ett dugg trött längre,jag som höll på att somna i sängen för ett litet tag sen bara.

jaja,nu sitter jag här å lyssnar på när linn tränar på läxan,"c7h,ääh,jag tappade bort mig!" haha,hon försöker ju iallafall,men sen om det fastnar i hennes lilla hjärna,det är ju en annan historia! ;p

vi hörs i morgon,garanterat! ;) ;D


i'm soooo mtf happy! hahaha

gårdagen

började med att man inte alls var på nå festhumör,men sen när man väl hade duschat,klätt på sig och sminkat sig så blev man lite mer taggad,haha ;p
Elinavagina kom först,sen kom Fredrika sen isis,sen anna å sist amanda :). vi lagade mat och käka för fulla muggar,spelade spel och käkade efterrätt som fredrika och amanda hade bakat,fredrika hade bakat vaniljhjärtan,och amanda en sockerkaka (typ) med topping,haha skit gott! :D

på kvällen slutade det med att det kom en massa annat folk,så då var ju själva "tjejmiddagen" över ;D haha.
folket som kom senare va;mickis,carro,jessica,jenny,torsk,pilla,sofia,pg,danne,sörling,peter,emil,emil,
blondie,lange,wille,kim(?),löken å så anton.  (tror jag fick med alla?)

det va trevligt iallafall :D allt folk åkte hem runt kvartöver ett halv två. sen kom pappa hem,"jenny,det luktar spya". å han ska alltid överdriva, det var ju bara nån som hade spillt öl,inte nån jävla spya här inte! såå det var ju bara till att torka,haha.å blött i hallen var det,som en stor jävla vattenpöl,haha så där va det också bara att torka.men det är sånt man får räkna med om man tar hem folk :)

ja,sen vart det läggdax för min del, (trodde jag ja') la mig i sängen,ringde till anna å kolla så att hon var okej,hon var ju själv inne i stan. sen precis när man somnat,ringer martin "tjenaa,ere fest?? kan vi komma?",ehm,nej festen är tyvärr slut,haha."omee,aha okej,hejdå!". ja,sen gick det väl ungefär en halvtimme,innan nästa människa ringer,"heej,vad gör du?" hmm,ja vad brukar man göra vid den tiden på dygnet?. det samtalet vart ungefär en och en halvtimme långt,men det gör mig ingenting,för det behövdes :)

haha,nej nu vart det ett väldigt låångt inlägg,å jag har märkt att det är väldigt svårt att skriva med långa naglar,dom kommer jag klippa av snart tror jag. aja,hej så länge! ;D

tack för gårdagen förresten allihopa! :)

lördag

är inte alls på nå partyhumör idag,men det kanske kommer :) ikväll ska vi ha trevligt å äta och dricka massor! :D "fullast vinner" eller va det "fulast vinner" hahah  xD

jag bjuder på partybilden,från en utav Larssons logfester,9-10 augusti ;D å jag längtar tills logfesterna drar igång igen!




 

ajj

jävla skit grejer!!,jag slog i mitt knä å nu gör det ont som sören ( en liten bula fick jag till och med,bra gjort),ont i ryggen har jag också! kanske ska ta och kolla upp det,eftersom att min rygg tar död på mig!.. åååååh,saker och ting vill mig inte väl idag.

har iallafall börjat med måler den här veckan,å ingen vet vad jag gör när jag målar,helt nerkletad med färg,fiiint jenny! fast danne va lite delaktig i det hela måste jag bara tillägga."piano tjejer,piano" hahaha. och vanessa å hennes jävla telefon som spelar "joline" och "leva livet" helatiden. tröttsamt haha,men vi gillar henne iallafall.och möglig färg stinker värre än pappas värsta äggmökar.mm,tänk er då hur det stinker! bläää.

aja,nu ska jag jag ta mitt onda knä,och min skruttiga rygg och gå och städa. vi hööörs! ;p

:/

PROBLEM,tänk om man kunde slippa dom!..

haha,jaja.

min pappa har blivit knasig,alltså hallå. han kastar ut vattensängen&köper en till bil och tvättar och gör fint i badrummet? vad ere för fel på människan,hahah ;D..fast jag måste erkänna att jag gillar den nya bilen,grrrrrr!.;p ^^

torsdag

klockan är 15.12 och jag ska nog käka snart,jag är ap hungrig!.Dagen har gått fort,känns som om man nästan inte hinner kliva utanför dörren fören man är hemma igen.Och jag längtar till på lördag!! :) 

HEJDÅ SÄNGEN!

Måndag.

jag är trött som en jude!. jag är inte van att gå upp klockan 6 på morgonen,man har blivit för lat,nu när man har haft sovmorgon hela förra veckan,men som tur är har jag sovmorgon i morgon igen :)).

Annapanna ringde idag å fråga om jag ville med å kolla lite på stan,å visst ville jag det ;D jag,josefine och frida gick på stan en stund innan anna kom,sen vart det mat på max med anna,fredrika och fredrikas kompis som jag aldrig kommer ihåg vad hon heter,haha ;D.
Hittade ett par skor jag ska köpa på skopunkten,å sen lite andra kläder jag ska inhandla i morgon,haha det är rätt underligt,ibland hittar man ingenting man vill ha,sen helt plöttsligt hittar man massor med kläder man vill köpa.
tur att min ekonomi är stadig denna månad hahaha!.

nu är det inte långt kvar!!! :))

nej nu ska jag hoppa in i duchen,sen kanske plugga matte,(omprov nästa vecka...) det suger! hejså länge.

.


tröttsam dag.. orkar inte skriva om gårdagen,men det var iallafall trevligt :) kanske skriver mer senare eller i morgon.bilden bjuder jag på..


,

You don't really want to stay,
no,
but you don't really want to go.

överskottsenergi!

hahahhaha,jag visade jusst världens äckligaste och snuskigaste video för mamma&pappa,"two girls one cup".fyfan,den är vidrig,jag satt  å garva medans mamma å pappa satt å gjorde miner å sa "nää,men åååh,nej fyfaaan"hahahah,pappa gick ju ifrån datan innan den ens va slut xD . aja här har ni länken om ni vill ta er en titt!

bara njut av den härliga filmen....

http://www.flurl.com/video/5496822_comments.htm

frågetecken

tänk att den där förbaskade jävla kännslan alltid kommer tillbaka när man just övertygat sig själv om att det är bra.

baby when it's love, if it´s not rough it isn't fun.

FREDAG! :D  and I'm happy! varför vet jag inte,allting känns bara så bra idag.Fast jag känner mej elak,tänker dumma tankar,men som också gör mig glad!.nej jag vet inte vad det är för fel på mig,så du behöver inte fråga,haha!

vad händer ikväll??..
-


You change your mind
Like a girl changes clothes
Yeah you, PMS
Like a bitch
I would know

And you always think
Always speak
Crypticly

I should know
That you're no good for me.

onsdag

jahaja,dagen började med en sovmorgon,vi hade först matte sen lunch sen idrott.Efter den LÅNGA dagen gick jag ner på stan för att träffa Isis&Amanda :).Och jag är såå smart,haha! menmen,alla gör bort sig ibland haha.Inhandlade en ny skjorta,två tröjor och ett linne.Jag och Isis rensade ju ur min garderob igår,så ny är det bara fylla på!.(nån som vill ha begagnade kläder?haha,kom och hämta gratis!).Isis och jag käkade på cupido,mätt som en stoppad gris vart man.Men det var judet som va meningen liksom ;D.Nu har jag precis duschat och mina ögon svider,jag måste börja använda mina glasögon tror jag..På tal om glasögon,en tjej i min paralellklass kom fram till mej helt plöttsligt och sa " du passar as bra i glasögon".tack sa jag då :D haha,kul att hon tyckte det! :D man blir glad av att höra sånt,även fast det bara kanske gäller glasögon ;p.

nej nu ska jag inte sitta här å babbla,hämta glasögonen och kolla på tv kanske(?).
vi hörs! ;D

i'm scared

jag helt klart älskar den här låten! ;D




The blank pages of my diary
That I haven't touched since you left me
The closed blinds in my home
See no light of day
Dust gathers on my stereo
'Cause I can't bear to hear the radio
The piano sits in a shaded space
With a picture of your face

I'm scared to face another day
'Cause the fear in me just won't go away
In an instance you were gone
Now I'm scared

Coffee stains on your favorite book
Remind me of you so I can't take a look
The magazines you left on the floor
You won't need them anymore

A towel left hangin' on the wall
No sign of wet footsteps in the hall
There's no smell of your sweet cologne
I'm lying here alone

I'm scared to face another day
'Cause the fear in me just won't go away
In an instance you were gone
And now I'm scared

I'm scared to face another day
'Cause the fear in me just won't go away
In an instance you were gone
Now I'm scared
In an instance you were gone
And I'm scared

gårdagen

ja,gårdagen började med att ligga i sängen ganska så länge,senare gick jag bara runt här hemma och hade allmänt tråkigt.Hoppade in i duschen och fixade till mej.Mamma&pappa hade hem gäster på middag,så innan pappa satte sig vid bordet för att ta en snapps skjutsade han mej till Amanda. Va väl där 30-45 minuter innan vi åkte till Björklinge till Elina.Där satt vi mest och glodde på tv käka nötter och pratade.Vi gick ut runt 10,nån tjej som hade fest en bit bort,haha tänk så kul det kan vara å bara vara nykter å se hur andra beter sig!det finns fan folk till allt haha.Sen traskade vi vidare med en massa folk till nån annan fest,den ena skulle slå den andra eller hur fan det var,men det vart inget slagsmål för grannarna kom å tyckte att allihopa skulle gå därifrån. haha "kolla,jag fick med mej bacon och risgrynsgröt"  xD. Okej,onödigt å sno saker,men de va kul jusst då,haha!.Ja,sen gick jag Amanda och Elina hem till Elina igen,käkade popcorn och alla var trötta så det vart mycket tok.Kikki kom och hämtade oss runt halv 1,åkte hem och trodde att jag skulle få sova,men ikke! nej,mamma&pappa hade ju som sagt gäster här hemma så dom var fortfarande kvar,och dom va ju inte direkt tysta om man säger så!..

-

vaknade runt ett idag,sen har jag inte gjort nått vettigt alls.LEDIG I MORGON,skönt,men tråkigt,finns inte mycket att göra precis.. aja,nu vart det ett väldigt långt inlägg men det skiter väl en punkare i  ! ;D puss på dej <3

.

myspys! :)

ensam hemma...

blir ensam hemma ikväll,(okej,linn är hemma,men jag ränkar aldrig henne.vet inte vrf^^)aja,blir väl till å kanske kolla på filmer ikväll bara.mamma tog med sej 4 st från jobbet,hennes jobbarkompis skulle slänga en massa filmer så då tog hon med sig nåra hem :) bra där mamma (Y)!.



-


ååh, det är jätte varmt, känns som om jag har feber...suck!

12.10

kollade schemat för en liten stund sen,börjar inte fören 12.10 i morgon.visst,skönt med sovmorgon men så jävla onödigt med EN lektion,plus att vi bara ska spela spel på den lektionen.aja,nu tar jag med mej mina trötta ögon och går och lägger mej!

slick i örat!<3

xD

åhfyfan,jag har skrattat så mycket idag så jag har ont i magen!. vad tycker ni om min nya header?? snygg va? :D haha ja,har man ingen fantasi så har man ingen! Linn är trött,å jag är fan också trött,jag skrattar åt precis allt och hon bara kollar snett å tycker jag e dum i huvet¨å det gör ju saken ännu roligare! xD nej fyfan, hejpåre!

:)

jahaja,sitter man här igen då.va ett tag sen jag skrev nått haha,men det har inte hänt så fruktansvärt mycket intressant i mitt liv ;D eller?.. har fått veta att min kusin är lesbisk,(inget fel med det) men lite äckligt äre ju!..pappa har inte jobbat på evigheter känns det som,han bara går omkring här hemma och gör inget vettigt alls,går mej på nerverna lite då&då.kanske är tur att skolan börjar på torsdag så man kommer hemmifrån ett tag haha!..ååh,nu kom jag ju på att vi ska få börja måla och sätta kakel i skolan dom här tre veckorna framöver :D det har vi längtat efter!. och som sagt,börja på en torsdag?nödvändigt?nej.nej nu ska jag noh ta och lägga mej i sängen.. linnanpinnan sa godnatt för ett tag sen så hon sover väl redan som en gris,haha så slut som hon var efter dagens långa promenad xD. aja,får väl se när jag skriver här nästa gång! ha det så bra tills dess! :D





jag tycker om mina snyggingar ;)
RSS 2.0