nytt...igen

ja  enligt min syster så ska min blogg se ut såhär istället,den här ska tydligen vara mycket finare en den senaste jag hade.. men jag vet inte ja'.
vad tycker ni?

(hahaha,nu låter det som om jag har jätte många läsare,men ni få som läser kan ju säga vad ni tycker iallafall!) ;p

tisdag 31/3 andra inlägget idag.

jag har gjort nåra impulsköp idag,alltsammans gick på 376 kr. men jag tyckte jag kunde gör av med lite penger eftersom att jag hade kvar pengar sen förra studiebidraget ;p

och nu har jag klippt av min mina långa naglar,skit skönt! nu kan man iallafall knappa på tangenterna som vanligt igen.
snart tänkte jag gå och klippa mig själv,men bara lite.topparna behöver klippas,sen måste jag plugga..
fast jag tar en paus sen när "Den rätte för Rosing" börjar ;D

här har ni bilderna på impulsköpen ;p haha,vi hörs!





tisdag 31/3

tisdag = datakunskap = kort dag!
mamma och jag har suttit nu på morgonen och pratat om friggeboden/frigge. och jag längtar så j'vla mycket tills den är klar! men nu börjar ju våren komma på riktigt så snart är det dax att sätta i gång :D

det luktar död råtta här hemma! blä,hej så länge!

måndag 30/3

ja,helgen har varit bra,haha mycket roligt och tokigt :D
i fredags; först skola,sen  bussen hem,duschade ålte in till stan och träffade isis&mickis :D vi käkade på max!
sen skulle vi som sagt hem till mickis&emil,och istället för att vänta på 5;an  så tog vi 12;an hem till dom,trodde vi ja'.
vi hade satt oss på rätt buss,men åt fel håll, hahaha :D så vi hamnade i ultuna ^^. så satt vi där ungefär 30 minuter och väntade på nästa buss in till stan. väl hemma hos mickis så kollade på på let's dance,käkade chips,godis och drack läsk! :D sen skjutsade emil mig och isis till bussen som gick klockan 00.00 åkte hem,la mig,sen efter 2 timmar fick jag en sovkamrat brevid mig i sängen..

i lördags kom amanda över hit innan icracingen,sen efter det åkte vi ner på stan för att köpa kinamat med oss hem,käkade det sen in i duschen fixade till oss och började leta skjuts till börje,haha ja efter mycket om och men så kom peter runt klockan 11 :D va i börje  till klockan halv två,sen hem igen och vi ville inte sova,vi fick för oss att cykla till åkerlänna och kolla om de va nå röj där haha,men vi kom inte så långt,in ens ut ur garaget med cyklarna kom vi. nej vi satt på alltan och pratade sen in å käkade SEN gick vi och sov!

söndag gick vi ut och gick jag och amanda,sen senare på kvällen kom larsson och elina med mat,pizza! sen vart det bara en massa skratt pga trötthet,men det var en mycket trevlig söndag måste jag säga :D

nu sitter jag här med isis och jag ska sluta skriva och käka lite av hennes godis istället ;p
hejpåre!

26/3 andra inlägget för idag..

ja jag vet,det blir ett inlägg till. haha,jag ville ju visa hur duktiga vi har varit på mureri/kakel! :D

FÖRE


EFTER! :D


sen har jag beställt kläder också,eller ja en kjol å en BH :D



26/3 torsdag

Ringde till Amanda för några timmar sen,efter jag lagt på slocknade jag som ett ljus i sängen. skönt!
Jag vet inte vad jag ska skriva om idag,men en sak vet jag å det är att veckorna går så jävla fort!. Jag tyckte det var helg nyss,och nu är det snart helg igen.Det är sjukt.

Vi har fått hemuppgifter av Nassar,skönt tänkte jag,sovmorgon i tre veckor,men neej,på den tiden vi är lediga ska vi ut på ett bygge,prata med plats chefen å ha värsta intervjuen,som ska vara 6  A4 papper... SUCK!

Hehe,en sak jag tycker är lite komisk är att för ett tag sen träffade jag alltid på Elina på bussen från skolan på väg till stationen på torsdagar,så vi gjorde alltid varandra sällskap i väntan på bussen,men nu åker hon inte den bussen längre för hon har längre dagar i skolan eller om det var att hon hade praktik,kommer inte ihåg..
haha men jag har fortfarande inte fattat det,varje torsdag tänker jag " ja,jusste idag brukar ju Elina åka samma buss som mig".  Men nej, ingen Elina sitter på bussen. tråkigt...

ganska klar

okej,bloggen är nästan klar,jag är väl  rätt nöjd,lite småsaker som ska till bara..

jusst nu är jag så trött så allting är roligt och jag kan skratta åt vad som hellst ;p
och jag känner mig som ett äckel,så fort man sätter på sig jobbarkläderna i skolan så blir man hur dammig som hellst,kan bara tänka mig hur vi kommer se ut på fredag när vi ska riva allt skit,fan,damm moln till Norge!
nej nu ska jag inte sitta här å babbla om allt onödigt skit,ska hoppa in i duschen nu innan "unga mödrar" börjar ;)
hej!

ingen isracing utan posa

hallååå,klart att dom inte kan stänga av honom pga hjärtmedicin,dom är bra dumma om dom gör det.
då blir jag ledsen :'( buhuuuuu!

"Svemo kommer inte ge honom någon ytterligare avstängning. För vår del är han fri att köra SM i Uppsala, säger Tony Olsson, som är koordinator för rundbana på Svemo (Svenska motorcykel- och snöskoterförbundet).
 
Det som skulle kunna stoppa Serenius från SM-tävlingarna i Uppsala den 28 mars är om Riksidrottsförbundet (RF) stänger av veteranen."

han är ju så jävla värst min karl hahahaha ;D

tisdag

sovmorgon & kort dag idag,ganska skönt faktiskt. åkte bussen ner på stan,va tvungen att handla eftersom att mamma är sjuk och orkar inte åka och handla och pappa jobbar och ska inte förbi nån affär.
så Frida och jag gick där och handlade lite godsaker :)
på väg till bussen sen kände man sig så gammal när man gick där med två matkassar,haha. det fick mig att tänka på när man flyttar hemifrån,då får man ju lov att handla själv,endå en härlig känsla att handla precis det man själv vill ha!
jag längtar redan haha.

sitter me datan i knät i vardagsrum,och pappa kom jusst hem och gav mig en sån där blick om att datan ska stå i köket.haha,men vad ska han göra,slå mig? neee ;p

nej nu ska jag fixa lite guacamole,köpte det när jag va å handla,mamma sa att jag skulle köpa nått gott till mig själv så det fick bli det och ostchips :)

-

bra jenny


:)

du gör mig så glad ibland

:)

fredag/lördag

Elina&Larsson kom och räddade min fredags kväll :) dom kom runt 9 och åkte runt halv ett.Tycker det är trevligt när man bara kan sitta och ta det lungt,kolla på tv,prata och umgås samtidigt :)

Och nu är det äntligen lördag!! :D
nu är det bara att vänta tills ikväll så kommer Amanda och Elina hit,och då mina kära vänner ska vi lyssna på musik,prata och bara ha det bra. ja å sen såklart gå vidare på 50-års party och parta loss med gamla kärringar och gubbar,kan det bli bättre? haha!

neej,nu ska jag hitta på nånting annat att göra,vad det nu blir...
vi hörs! ;p

jag vet!

jag vet,bloggen är tok ful! men min syster som ska vara så snäll å göra om min blogg är sjuk och klen och har 39 graders feber så hon är inte så pigg på att sitta vid datan,men jag får väl bita ihop och ha den såhär ful ett tag till.haha.

jahapp,Frida och Josefine kommer inte idag som planerat...får bli en annan dag kanske.
nu vill jag bara ha lördag och lite alkohol och bara en massa TREVLIGT folk!

URSÄKTA

bloggen ser förjävlig ut,men den är under renovering! haha ;D

!

alltså snart rinner det över för mig,
håll käften bara å lägg er inte i,ska det va så jävla svårt?!! jag vill inte höra nå mer jävla klagande!!!!!
FAN att man inte bara kunde få ha sitt eget å stänga ute alla!
DRA ÅT HELVETE!!

måndag

som vanligt på måndagar,först mureri sen svenska. och jag gick gladerligen till svenskan idag,eftersom att vi är lediga på fredag (som jag fick reda på idag,jag vet,jag är efter haha.)och slipper det långa passet svenska på fredag :D
sen slutade vi 13.50 sen skynda som sören från sylvenius till stan för att hinna med bussen som gick 14.10,så nu sitter jag här och ska städa mitt rum,duscha och sen leta kläder tills i morgon..

-

man ska lyssna på vuxna människor och dom ska vara en bra förebild och blablabla,ja okej,som tex man ska inte köra nått fordon med alkohol i kroppen har jag fått lärt mig,men vad gör människan man ska se up till?,jo kör fordon med alkohol i kroppen,ja okej,bra förebild.det kanske inte va så alvarligt men jag blir så förbannad när speciellt föräldrar ska sitta och predika om att inte köra fordon med alkohol i kroppen och sen gör det själv.. bravo!

söndag

ja,dom här värdelösa söndagarna...
igår åkte jag hem till Elina,vi gick till hemköp å hängde där och va skit coola hahha,sen hem till elina igen,kollade på skit meliduttfestivalen,FEL LÅT VANN.hur tänker svenska folket!??. jaja,larsson kom senare på kvällen,vi for hem till nån jonte,haha mycket flummigt folk,men roligt vare! :D
sen tog vi bilen till stan och käka på donken,sen efter mycket tjat från pontus så hämtade vi han nere på stan,sen åkte vi hem och sov.
idag har vi bara legat i sängen,skönt,men värdelöst.
Isis kanske kommer över hit lite senare,trevligt :)

nej,man kanske ska upp å ta nånting att käka,va ju ett tag sen man käkade sist ;p
hejpåré!

.

tråkigt

hahah,jaa det är inte alla som varit så nära flustrets torn som vi har!


hahahahah,jossankossan och vanessipessi började tjaffsa idag det tycker jag va lite kul faktiskt xD
"men du är en sån jävla pissfitta!!" BAHAHAHAH städpraktikanten tyckte nog de va lite kul för hon skrattade nog lika mycket som jag xD

muramura,splatt,precis som kobajs. muumms!

torsdag

ja,skola som vanligt. sen ner på stan väldigt snabbt och gjorde mig årets mes efterlängtade köp :D haha.
ja jag har faktiskt väntat länge på den filmen nu,så i helgen i min ensamhet ska jag tjocka i mig chips cola och godis och sitta och titta på den!:D

onsdag

idag har det väl inte hänt nått speciellt,skola sen hem,sov en stund,käka,åkte och fick massage. skit skönt! det behövdes.

och jag måste bara säga att jag  blir så glad när personer/vänner bara spontant skickar sms eller hör av sig och fråga hur det är,eller om det kanske hänt nått för att dom inte hört nått av en på ett tag!
och när man just får den frågan "hur är det?" eller "har det hänt nått?" det är ju då man börjar tänka efter,och inser att man kanske behöver prata av sig,och det är så skönt att det finns personer som orkar lyssna och ge råd eller bara finns som ett stöd!
såna vänner är guld värda,sånna vänner gör iallafall mig glad!
:)<3

och nu har iallafall jag fått pratat av mig ikväll,så nu ska jag nog gå och lägga mig och tänka på hur underbara vänner jag har! puss och godnatt på er! <3

tisdag

sitter med tansborsten i munnen och ska snart ut till bussen.
jag vill färga håret idag,frågade amanda om hon hade lust men hon har träning idag så hon kunde inte,så jag funderar på att göra det själv haha ;D slutar ju ändå tidigt idad satt.
får väl se hur det bir i så fall ;p aja vi hörs! hej :D

måndag

ja, jag har väl inte så mycket att skriva.
men dagen har gått fort iallafall och jag ska snart duscha,sen ikväll tror jag att vi ska på dans haha ;p
och mureri är inte lika kul som jag trott,man måste vara så exakt med allt,vattenpasset är liksom ens bästa vän när det gäller mureri.jag hoppas kakel är roligare!

söndag

kul att det luktar spya blandat med rengöringsmedel i hela huset!! så jävla äckligt.
tror jag ska gå ut å gå så jag slipper stanken ett tag.

igår var det trevligt hemma hos Elina, spelade spel kollade på melodifestivalen och drack lite alkoholbaseradläskedryck.
tack för igår kväll! :)

torsdag

okej,förra inlägget va ironiskt för er som inte fatta ( isis ) hahah ;D

det känns som om det är fredag,fast det bara är torsdag.Men i morgon börjar vi med mureri! :D det har jag sett fram emot :D
idag har det väl inte hänt så mycket,jag frida amanda&josefine tog bussen till willy's för att handla go'saker,men precis när vi kommit in så hade brandlarmet gått,hahaha så allla va tvungna att gå ut,brandkåren kom i full fart,hahah :D de va lite kul faktiskt.
sen har jag varit med elina på stan,alltid lika trevligt måste jag säga! :D

ha en fortsatt trevlig dag allihopa,för det ska jag ha! :D

:'(

hur ska jag klara mig utan dig?? :( kommer inte "träffas" på 2 veckor!! hur fan ska jag klara mig!?
jag blir tårögd bara jag tänker på det!

xD


ja,det är sant,min älskade MOBILTELEFON ska vara borta i 2 veckor! hahahahaahhahha.
skämt å sido,skämt å sido!
ja jag har tråkigt,buhuuu!





maybe if I make you jealous, You'll finally start to wake up..

söndag

igår blev det singstar och massa fika hemma hos amanda :) det var amanda,isis,elina,anna,fredrika,mickis och niccole,ja å så jag. amanda fick sina mycket fina presenter,sen vart det som sagt fika och singstar.åkte hem runt kvart i ett,kom hem,la sig i sängen och slockna som ett ljus,fram till klockn halv 4 då telefonen ringde....
sen kunde jag inte somna om fören 6,och vaknade igen halv 10.

och idag mår jag inge bra,känns som om jag ska spy när som hellst,sitter som en klump i halsen.
kanske blir bättre när jag har fått i mig lite mat.
marianne&kurre kommer om nån timme och fikar.

aja,orkar inte sitta här nu.

hoppas du hade en bra kväll igår iallafall amanda!<3
RSS 2.0