Måndag

Kort dag idag på jobbet, 7.15-11.30
Plockat en del här hemma och nu ligger jag i soffan med ballkongdörren öppen och lyssnar på fåglarna,så jäkla avkopplande!



Söndag

Mycket har hänt sen sist,mycket har hänt bara på en vecka.
Allting vändes upp och ner förra onsdagen,jag fick då veta att jag inte får vara kvar på jobbet,dom har inte råd att anställa mig och istället för att sparka någon som redan är fast anställd så är det ju klart att jag får gå,sen att en människa jag en gång kallat vän,har gått till den högre chefen och snackat skit om mig gjorde nog inte saken bättre.
Jag är grymt besviken och ledsen,att hen kunde göra något sådant,och sen prata med mig som om ingenting,det är vidrigt!.

Men på denna vecka hann jag skaffa mig ett vikariat på en förskola,och i torsdags morse fick jag veta att  dom behöver mig redan nästa vecka,så när jag fick veta det så kom jag och min chef överens om att jag jobbade mina sista timmar i torsdags istället. 
Detta var ju inte alls planerat och allt gick så fort den dagen,grabbarna på verkstaden visste inget fören senare på dagen att jag skulle sluta samma kväll,så dom kom ett helt gäng och sa hejdå.
Jag ska vara ärlig,jag fick gråten i halsen,ville fort därifrån för jag var sekunder ifrån att börja gråta.
Mina fina grabbar,dom har varit så otroligt snälla mot mig som ensam tjej.
Jag har trivts som fisken i vattnet och jag har fått höra ifrån fler att dom tyckte att det skulle bli skit tråkigt att jag skulle få sluta. 
Några utav dom var till och med arga över att jag fått sluta,
Och det värmer i hjärtat!

Eftersom att allt gick så fort så ska jag ta mig dit med en bit tårta att bjuda dom  på,det är dom värda!

Jobbade även mitt sista pass ikväll på bingon,SÅ JÄVLA SKÖNT! 
Jag är nu befriad ifrån helgjobb,underbar känsla!!

Jag har mått dåligt den senaste tiden,(ja,jag erkänner,jag har mått piss) och det har gjort att jag inte kunnat glädjas åt andra när det hänt nått kul,och jag ber om ursäkt för det men det har inte varit med min mening.
Har inte känt glädje till nånting,och då är det svårt att visa andra glädje när det hänt nått kul.
Det börjar sakta men säkert bli bättre,men jag är inte där än.

Nu ser jag fram emot den här veckan med ett nytt jobb och nya människor!



RSS 2.0